Znovu naplnění do původního obalu

Znovu naplňujeme do původního obalu: Snižujeme množství odpadu a chráníme životní prostředí

Věříme, že péče o životní prostředí je nedílnou součástí našeho podnikání. Proto se snažíme minimalizovat náš dopad na životní prostředí všemi dostupnými způsoby. Jedním z našich klíčových cílů je snižování množství odpadu, a to i díky opětovnému naplňování produktů do původních obalů. Zasílání balíků v již jednou použitém kartonu a pod. .

Proč znovu plníme do původních obalů?

  • Snižujeme množství odpadu: Obaly tvoří značnou část komunálního odpadu. Opětovným naplňováním produktů do původních obalů výrazně snižujeme množství odpadu, který končí na skládkách.
  • Šetříme zdroje: Výroba obalů je energeticky náročná a vyžaduje značné množství surovin. Opětovným použitím obalů šetříme energii, vodu a další cenné zdroje.
  • Chráníme životní prostředí: Snížením množství odpadu a šetřením zdrojů pomáháme chránit životní prostředí a snižovat emise skleníkových plynů.
  • Podporujeme udržitelnost: Opětovné plnění obalů je příkladem udržitelného přístupu k podnikání, který pomáhá vytvářet zodpovědnou a ekologicky šetrnou budoucnost.

Jak znovu plníme do původních obalů:

  • Používáme odolné a opakovaně použitelné obaly: Používáme pouze obaly vyrobené z vysoce kvalitních materiálů, které jsou odolné a vydrží opakované použití.
  • Nabízíme možnost vrácení obalů: Zákazníky povzbuzujeme k vracení prázdných obalů, které poté důkladně vyčistíme a znovu naplníme. Použité obaly je možno vrátit na naší kamennou prodejnu v Lomnici nad Popelkou , Na Plácku 159 , v obchodě Chovatel-Zahrádkář
  • Spolupracujeme s dodavateli: Spolupracujeme s našimi dodavateli na vývoji a zavádění udržitelných obalových řešení.

Věříme, že každý může přispět k ochraně životního prostředí. Opětovným naplňováním produktů do původních obalů můžeme společně snižovat množství odpadu a chránit tak naši planetu.

Připojte se k nám na naší cestě k udržitelnější budoucnosti!

Děkujeme za váš zájem chránit životní prostředí.

Zpět do obchodu